[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”917″ img_size=”full” alignment=”center”][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/6″][vc_empty_space][/vc_column][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]

De fietscampagne “Nijlen fietst de wereld rond” kadert binnen het traject geWOONtebreker Nijlen. Het gaat hierbij om kleine en grotere acties ter promotie van de fiets. Bovendien wordt nagedacht over de vraag met welke gewoontes we moeten breken om vaker voor de fiets te kiezen.

Het doel van de fietscampagne is om met zijn allen 40 075 km met de fiets af te leggen. Dat is de omtrek van de aarde ter hoogte van de evenaar. We hebben jullie allemaal nodig om deze doelstelling te bereiken!
Tussen 21 mei tot 19 juni kan je dagelijks je gefietste kilometers ingeven. Je kan je ook aansluiten bij bedrijven en organisaties, scholen en verenigingen.

De aftrap van deze campagne wordt gegeven tijdens onze Beekparkfeesten. Inschrijven kan via de website Nijlen Fietst De Wereld Rond en de verschillende tochten en vertrekuren kan je hier terugvinden!

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/6″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/3″][vc_empty_space][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”919″ img_size=”medium” alignment=”center” onclick=”custom_link” img_link_target=”_blank” link=”http://www.nijlenfietstdewereldrond.be/”][/vc_column][vc_column width=”1/3″][/vc_column][/vc_row]